HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Kivételesen nem könyvről lesz szó, hanem kártyáról. Időnként előfordul, hogy az ember egy-egy élethelyzetét nem érti, tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mi az oka, hogyan lehetne megoldani vagy hogy mi a célja az egésznek. Az ilyen helyzetekben jöhet jól a Symbolon kártya.

Az asztrológia 12 planétáját felhasználva 72 lap segít abban, hogy jobban megértsük a gondunk lelki forrását vagy spirituális megoldását. A kártyacsomaghoz egy kis könyv tartozik, ami tartalmaz egy kellően részletes használati útmutatót és a lapok leírását is. Ami fontos, hogy előbb-utóbb rá fogunk jönni, hogy a leírásokon túl a lapok rajzai és a hozzájuk tartozó planéták is lényegesek, így idővel még hatékonyabban tudjuk használni a Symbolont.

Mivel a kártyákhoz tartozó kézikönyvvel a Symbolon tökéletesen használható, így inkább pár általános tippet adnék a kártyák használatáról:

  • A végső döntést mindig mi hozzuk meg. Sose kövessük vakon a kártyát.
  • Ha valami kellemetlen és abszolút nem tűnik igaznak, érdemes foglalkozni vele. Könnyen lehet, hogy nem akarunk szembesülni az igazsággal.
  • Fölösleges gyakran kártyát húzni, tartogassuk azokra az időkre, amikor igazán szükségünk van rá. Minél többször húzunk, annál kevésbé lesz hatékony a kártya.
  • Igen/nem feleletekre és konkrét időpontokra ne számítsunk. Inkább csak a gondok hátterét tudjuk jobban megismerni.
  • Változó, hogy kinek milyen kártya válik be a legjobban. A Symbolon nekem mindig nagyon pontos válaszokat ad, de másnak más kártya jobb lehet. Ha már ott van az ember a könyvesboltban, akkor érdemes megnézni a kínálatot, s azt választani, amit a legjobbnak érzünk.

A Symbolon megvásárolható a könyvesboltokban, de fellelhető interneten is:

  • Leírás: http://dudus.hu/symbolon/
  • Kártyahúzás: http://asztro.net/symbolon1.php?select_bg=1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr296197230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása