HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Nem szeretem a bestsellereket, a több mint húszmillió eladott példány feliratok inkább arra motiválnak, hogy hagyjam a könyvet a könyvesboltban. A Viskó ezen kívül nincs is túlságosan jól megírva, s bizonyos részei kiszámíthatóak. Mindennek ellenére a könyvet erőteljesen ajánlom, ha valaki önmagával és a sorsával szeretne kibékülni.

A regény egy családapa, Mack kilábalását mutatja be a lánya elvesztése óta megjelent Nagy Szomorúságából. Mindez egyetlen hétvége alatt történik, melyet a Szentháromsággal tölt egy erdei viskóban. A könyv kulcsjelenete számomra az volt, mikor Mack leült Sophiával, Isten bölcsességének a megtestesülésével szemben, aki közölte vele, hogy ítélkezésre fog sor kerülni. Mack ekkor felháborodott és igazságtalannak ítélte, hogy rajta úgy fognak ítélkezni, hogy még nem használt ki minden javítási lehetőséget, hiszen még él. Sophia válaszul közölte Mackkel, hogy nem rajta fognak ítélkezni, hanem ő fog ítéletet mondani Isten felett. És itt döbbent rá Mack, hogy bár eddig sosem vette észre, de valójában mindig ezt teszi...

A könyv elsősorban azoknak ajánlható, akik meg szeretnének békülni saját sorsukkal és nem riadnak meg némi meseszerűségtől és keresztény szimbolikától. Szinte minden könyvesboltban megvásárolható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr705847347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása