HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Számtalan olyan könyv van, amelyik arról szól, hogy hogyan válhatnak valóra kívánságaink és hogy hogyan legyünk sikeresek. Ezekből eddig csak A rezonancia törvényét olvastam, a többi hasonló könyvnél nem éreztem késztetést arra, hogy kinyissam őket (persze nem állítom, hogy nem létezik más jó könyv e témában). A benne foglalt receptek egyszerűek, s számomra elképsztő hatékonysággal beváltak. Persze nem kívántam lottóötöst, de mikor két nap alatt az embernek már a hatodik kívánsága teljesül zsinórban, s ezek közül némelyik egészen képtelennek tűnik, az meggyőző.

E módszereket most nem írom le, olvassa el mindenki, aki kíváncsi rá. Ehelyett inkább pár tipp a kívánásokhoz:

  • Kivételek:. A legtöbb kívánság tényleg valóra válik, amik nem, azok általában a túlzó kívánságok vagy az olyanok, amelyek másik személyt érintenek. Az utóbbinál gondoljunk csak bele abba, hogy mi lenne, ha minden héten más kívánná azt, hogy szeressünk belé. :)
  • Kívánjunk bölcsen. Nem biztos, hogy a lottóötöstől lennénk boldogok. Keressük meg először, hogy ténylegesen mit is szeretnénk elérni, s mik az ahhoz vezető lépések.
  • "Vigyázz, mit kívánsz, mert megkaphatod." Több olyan ismerősöm van, akik nagyon-nagyon szerettek volna valamit, s a végén el is érték azt. Utána viszont rájöttek, hogy a dolog nemhogy nem jó nekik, de egyenesen frusztrálja őket. Úgyhogy legyünk óvatosak.
  • Tedd hozzá a magadét. Sok kívánság van, amit elég kívánnunk, s utána akkor teljesül legjobban, ha el is felejtjük. Vannak viszont olyanok, amikért nekünk is tenni kell. Nem hiszem, hogy az akupresszúra vizsgám sikeres lehet, ha meg sem próbálom memorizálni a meridiánokat.
  • Egy idő után rájössz, hogy a legtöbb kívánság felesleges. Ezt nem részletezném, inkább javasolnám, hogy akinek van ideje, az nézze meg az Időről időre című filmet, s abból biztosan megérti.

Most pedig azt kívánom, hogy mindenki, akinek szüksége van rá, olvassa el a könyvet. Ja, inkább nem, mert az egyes pont szerint ez nem fog működni. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr895878514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása