HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Sokáig gondolkodtam, hogy az előttem heverő 4 könyv közül melyikről írjak, végül egy ötödikre, a Sorsfordulókra esett a választásom.

Fontos könyv, mert az ember akármennyit változik, akármennyit is halad előre spirituálisan, mindig érhetik olyan helyzetek, amelyek fenekestől felforgatják az életét. Ez nem baj, hiszen nem cél a változatlanság, s utólag visszatekintve, ha jól kezeltük ezeket a kihívásokat, akkor láthatjuk, hogy mennyit is fejlődtünk lélekben miattuk. A spirituális út egyik célja az, hogy tanuljunk meg az élethelyzeteinkre szépen reagálni. Kicsit úgy, mint amikor egy záporban elővesszük az esernyőnket: a világ nem változott, az eső továbbra is esik, de mi valahogyan mégis jobban érezzük magunkat.

A szép reagálásban segíthet nekünk a Sorsfordulók. Rüdiger Dahlke a fogantatástól a halálig valamennyi fontosabb életkori- és élethelyzeti válságot tüneteit és okait leírja. Az egyes sorsfordulókról szóló részek végén kérdésekkel segít, hogy jobban megértsük helyzetünket, s olyan - a mai korhoz igazított - rituálékat és terápiákat ír le, amelyek segítenek feloldanunk személyes válságunkat.

Mindenkinek ajánlom a könyvet, hiszen mindig adódhat olyan helyzet, amikor szükségünk lesz rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr116100001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása