HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Azon szerencsések közé tartozom, akik még rendszeresen járhattak Szőke Lajos előadásaira. Ma már nem tart előadásokat és tanfolyamokat, végleg visszavonult mindenféle nyilvános szerepléstől, de a könyvei az interneten elérhetőek és ingyenesen leölthetőek ezen a linken. Mindez az ő engedélyével, hiszen kereskedelmi forgalomban sohasem voltak kaphatóak.

Írásai a radiesztézia iránt érdeklődők számára megkerülhetetlenek, rendkívüli részletességgel ír a föld- és struktúrasugárzásokról. Az utóbbiak miatt könyveit akár azoknak is megéri elolvasni, akik sohasem vesznek majd lengyelpálcát a kezükbe. A struktúrasugárzásokat ugyanis a minket körülvevő tárgyak okozzák, s így megérthetjük, hogy miért nem jó ötlet a padlófűtés, egy garázs a hálószoba alatt, vagy akár csak egy nagy, mázas váza az ágy mellett.

A fenti linken az első öt könyv foglalkozik radiesztéziával, s javaslom, hogy az ott megadott sorrendben haladjunk, kivéve, ha a mérnöki pontossággal leírt jelenségeket túl száraznak találjuk, s inkább a spirituális tartalom iránt érdeklődünk. Ebben az esetben kezdhetük A hiányzó láncszemmel vagy az Anonymus - 2000-rel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr916224032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása