HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Ha egy asztrológiával ismerkedni kezdő személynek kellene könyvet ajánlanom, akkor biztosan A test a lélek színpada lenne az. A Blikk-Nők lapja jósolgatós bulvárasztrológiája helyett a valódi asztrológiát mutatja be lépésről-lépésre, bárki által érthetően.

Először az őselemeket (Tűz - Víz - Föld - Levegő) ismerhetjük meg. Nem csak egyszerű leírást kapunk az elemek jellegzetességeiről, hanem praktikus, a mindennapokban alkalmazható analógiákat is, mint például a víz elem, az érzelmek és a cukorbetegség összefüggéseit. Az őselemeknél a szerzők röviden sorra veszik a hozzájuk tartozó állatövi jegyeket (Kos, Bika stb.) - elsősorban azok legvalószínűbb jellegzetességeire, életproblémáira és betegségeire fókuszálva. Ezek után hasonló elvek szerint az őselemeket (Merkúr, Vénusz, Nap, Hold stb.) ismerteti hasonló módon a könyv.

Ha végigolvassuk A test a lélek színpadát, betekintést nyerhetünk a humanisztikus asztológiába és jobban megérthetjük testi-lelki gondjaink valódi okait. Korábban már ajánlottam A függőleges világképet, ami ugyanezt a témát járja körül, de részletesebben és egyben bonyolultabban is. Mielőtt azt a könyvet megvennénk, mindenképpen ajánlott előtte elolvasni Gonda István és Illés Csilla írását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr346045732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása