HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Gondolkodtam, hogy a sorban álló 4-5 könyvből melyikről írjak. Így húsvét előtt a Teljes megtisztulás tűnt a legjobbnak. Aki nem vegetáriánus és szeretne sonkát enni, az inkább majd kedden kezdjen az olvasáshoz. :)

A két szerző teóriája egyszerű: testi bajaink jelentős részéért a szervezetünk túlzott elsavasodása és az ásványi anyagok hiánya felelős. Mindezt orvosolhatjuk:

  • megfelelő táplálkozással: lúgosító, ásványokban gazdag vegetáriánus táplálkozás
  • megfelelő praktikákkal: ásványi anyagokban gazdag táplálékkiegészítők, lúgosító fürdők, stb.
  • és megfelelően kivitelezett böjttel.

A személyes tapasztalatom az, hogy ebben a könyvben is van igazság, s a táplálkozási tanácsok jó része is hasznomra vált, javult tőlük az egészségem. De mint ahogyan minden más módszerre is igaz, ez a módszer sem elég önmagában, ki kell egészíteni más praktikákkal is (pl. mozgással vagy a lelki okok feltárásával).

A könyvben ajánlott lúgosító anyagok és táplálékkiegészítők meglehetősen drágák, de olcsóbb helyettesítőket is találhatunk helyettük:

  • bázikus fürdőhöz szódabikarbónát
  • lúgosító pornak a Tepperwein féle bázisport: http://marketingizek.blog.hu/2008/03/07/savtalanito_porkeverek_receptje (Budapesten az Aranykorona Gyógyszertárban kapható helyi keverésű bázispor is jó, amit érdemes telefonon előre megrendelni: http://aranykoronapatika.hu/ )
  • Az ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítő helyett jó lehet virágpor is.

Ezen kívül még napi 1-2 1.000 milligrammos C-vitamint és télen 1-2 D-vitamint szoktam szedni.

Mindenkinek ajánlom a könyvet. Ha nem is lesz tőle tökéletes az egészségünk, de mindenképpen javulni fog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr736051058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása