HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Mikor elkezdtem a könyvajánlókat írni, odaírtam az ajánlók végére, hogy kiknek ajánlom, de ez a későbbi írásoknál elmaradt. Ezt pótolom most.

Sorrendiségtől függetlenül olvasható könyvek:

  1. A vörös oroszlán, Szárnyalás, Vidd hírét az igazaknak, Hajnali három: Bárki által, világnézettől függetlenül, akár kikapcsolódás céljából is olvasható könyvek. A vörös Oroszlánt és de Mello könyveit néhány év múlva érdemes lehet újraolvasni.
  2. A viskó: Szintén bármikor olvasható, de erősen ateistáknak nem ajánlott.
  3. Kezünkben az egészség, Hová lett a sajtom, Egymásra hangolva: Ezek a könyvek már életünk 1-1 területén segíthetnek előbbre jutni, de szintén világnézettől függetlenül, bárki által, bármikor kézbe vehetők.

A további spirituális könyvek javasolt sorrendje:

  1. A próféta: A személyes kedvencem, biztosan ezzel kezdeném.
  2. Út a teljességhez, A lélek nyelve: a betegség, A betegség mint szimbólum: Az út a teljességhez-t mindenképpen olvassuk el. A lélek nyelve: a betegség akár el is hagyható, ha megvesszük a harmadik könyvet. A betegség mint szimbólumot nem muszáj elolvasni, kb. betegség-lélek szótárként működik, elég, ha az aktuális gondunkat lapozzuk fel benne.
  3. A rezonancia törvénye, A függőleges világkép: Hasznos, de korántsem kötelező olvasmányok. A rezonancia törvényét rakhattam volna a sorrendiségtől függetlenül olvasható könyvek közé is, de legalább A prófétával hasznos megismerkedni előtte.
  4. Misztikus tanítások
  5. A diadalmas jóga
  6. Bhagavad Gítá

A 2. és az 5. pont közötti sorrendek akár fel is cserélhetők egymással, de megítélésem szerint így olvasva könnyebb lehet megérteni a könyveket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr675996594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása