HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

Marlo Morgan regénye egy amerikai orvosnő 4 hónapos vándorútját írja le egy ausztrál benszülött törzzsel, melynek során beavatást nyer az őslakosok kultúrájába, a Föld szellemével való együttélésükbe. Évekkel a könyv megírása után az írónő elismerte, hogy könyve teljes mértékben kitaláció, de így is értékes olvasnivaló. Ráadásul regényes formája miatt könnyen fogyasztható, így akár egyszerű kikapcsolódásra is megfelel.

Ízelítőül két érdekes gondolat a könyvből:

  • Valamennyi sporteseményünk arról szól, hogy egymás ellen versengünk. Mindig van egy nyertes és sok vesztes. Sokkal értékesebb lenne, ha valami olyat tennénk, amivel együtt alkotunk, s együtt leszünk többek.
  • A benszülöttek nem tudtak mit kezdeni a születésnap intézményével. Az, hogy egy év eltelt, semmit sem jelentett számukra. Azt ünnepelték meg, mikor valaki a fejlődésében érkezett jelentős ponthoz. Ekkor az illető választhatott magának új nevet is, ami kifejezte új állapotát.

Ha tetszett a könyv, akkor érdemes lehet elolvasni a szerző Vidd hírét az Örökkévalónak című könyvét is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr25856291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása