HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

A Hová lett a sajtom nem igazi spirituális könyv, hanem inkább életvezetést segítő írás. Két ember és két egér meseszerű példájával dolgozza fel, hogy hogyan készüljünk fel az életünkben törvényszerűen bekövetkező változásokra, illetve hogy hogyan kezeljük sikereinket és hogyan érjünk el új célokat. Egyszerűnek tűnik? Akkor idézzük fel, hogy hogyan reagáltunk munkánk elvesztésére, egy váratlan betegségre vagy egy kapcsolatunk végére. Ha esetleg ilyen veszteség nem ért minket, akkor gondoljunk azokra, akik olyan helyre járnak be dolgozni, amit nem szeretnek vagy más csapdába ragadtak bele sok-sok éve. Mind olyan stresszhelyzet, ami feloldható, ha máshogyan nézzük őket. Ezt a nézőpontot mutatja be a könyv.

A Hová lett a sajtom? előnye, hogy egyszerűsége miatt gyakorlatilag bárkinek odaadható, beleértve a gyerekünket vagy a ngymamánkat is. Világmegváltást persze ne várjunk tőle, de sokaknak pont az a kis lökés is elég lehet, amit adni tud.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr845867465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása