HTML

Leírás

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/spiritualiskonyvek/

Friss topikok

A vörös oroszlán annak ellenére, hogy műfajilag regény, mégis igazi spirituális, lélekfejlesztő írás. A cselekménye is egy lélek életeken átívelő nemesedéséről szól. Hans Burgner, egy molnár éles eszű, de lelkileg éretlen gyermeke az örök élet iránt sóvárogva az alkímia tudását hajszolja. Sikerül is megszereznie az örök élet elixírjét, de kénytelen rádöbbeni, hogy a kierőszakolt tudás és az örök élet a halállal sem szűnő szenvedéshez vezet. Egészen addig, amíg a fejlődés kohójában edzve az emberről évszázadok alatt minden fölösleg leég és csak a tiszta tudás és bölcsesség marad meg.

Ezt a folyamatot tudjuk végigkísérni Szepes Mária könyvében, mely nem csak első olvasásra élvezhető, hanem ha évek múltan újra nekifogunk, újabb és újabb mélységeibe láthatunk bele.

A könyvet világnézettől függetlenül bárkinek ajánlhatjuk - ha másként nem, izgalmas regényként mindenképpen. Gyakorlatilag bármelyik könyvesboltban megvásárolható, online hozzáférhető ( http://terebess.hu/keletkultinfo/szepes.html ) vagy olvasási idő hiányában a Vígszínházban monodrámaként is megtekinthető (akár a regény elolvasása után is): http://vigszinhaz.hu/szindarab/81+a+v%C3%B6r%C3%B6s+oroszl%C3%A1n/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritualiskonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr545844397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása